Advies en ondersteuning bij actualisatie van vergunningen bij meer dan 14 clubs!


Veel crossclubs zijn erg goed in het prepareren van de crossbaan en de accommodatie en willen het daarmee de crosser naar de zin maken. Het goed op orde hebben van de juiste vergunning vraagt om hele andere kennis. De meest kleine details kunnen bepalend zijn voor het hebben van een juiste vergunning en het is daarom ook niet gek dat er hier en daar wat geactualiseerd moet worden.

 

De specialisten van MX-Masterplan

De vergunningen zijn gelukkig niet zo slecht van staat bij veel crossclubs, maar vragen wel om wat aanpassingen om het geheel actueel te maken. Het MX-Masterplan heeft diverse specialisten vanuit verschillende kennisgebieden verzameld. Zo kunnen we snel schakelen en de juiste meters maken om de vergunning geactualiseerd te krijgen.

Zo lang het vergunningstraject duurt, mogen we helaas nog geen namen van crossclubs noemen. Hiermee willen we namelijk verstoringen tijdens het proces voorkomen. Er zijn namelijk ook mensen die een crossbaan liever zien gaan.

Maar we zijn enorm verheugd jou te kunnen melden dat we bezig zijn met actualisering acties bij meer dan 14 crossclubs! Dit is echt een mooi aantal die we kunnen helpen. Zodra de vergunningen definitief zijn zullen we dit zeker wereldkundig maken.