Het bezoeken van crossclubs is enorm belangrijk voor het bestaansrecht

In de vorige nieuwsbrief kon je lezen dat het MX-Masterplan op dit moment bezig is met het actualiseren van vergunningen bij meer dan 14 clubs. Om dit goed uit te kunnen voeren en gedegen advies te geven, komen de adviseurs van het MX-Masterplan met regelmaat op bezoek bij de clubs. Deze bezoeken zijn nodig om de situatie bij een club in te schatten. Iedere club bevindt zich namelijk in een unieke situatie. Door de bezoeken kunnen de adviseurs een beter beeld krijgen van wat er nodig is om aan de wet en regelgeving te voldoen. Daarnaast richten we ons ook op andere belangrijke pijlers zoals veiligheid en verduurzaming.

Communicatie van aanpassingen

De actualisering van een vergunning neemt veel tijd in beslag. Kleine aanpassingen in de vergunning zijn goed naar buiten te communiceren. Grote aanpassingen melden we liever wanneer een traject met succes is afgerond. Niet omdat we dit niet met je willen delen, maar om inmenging van buitenaf te voorkomen. Het is helaas een gegeven dat sommige mensen crossbanen liever zien verdwijnen en voor vertraging kunnen zorgen.

We houden je op de hoogte!

Al met al zijn we dus aan het doen waar het MX-Masterplan voor opgericht is: het behouden van crossbanen. En dit kunnen we alleen doen dankzij jouw bijdrage, zonder jullie dus ook geen succes! En succes delen we graag! Daarom stellen we je op de hoogte van het laatste nieuws via de website, nieuwsbrieven en binnenkort ook via social media.