In Arnhem zitten ze niet stil, mooie ontwikkelingen voor Motorsportpark Gelderland Midden

In een van onze vorige nieuwsbrieven informeerde we je al over een financiële bijdrage die Motorsportpark Gelderland Midden kreeg van het MX-Masterplan. Deze bedragen hebben ze ontvangen voor de aanschaf van een veiligheidssysteem. Met dit systeem worden rijders door middel van lampen gewaarschuwd als een andere rijder is gevallen.

Veiligheid en duurzaamheid

Veiligheid staat voorop en bij Motorsportpark Gelderland Midden hebben ze in de tussentijd niet stilgezeten. Zo heeft de club een sproei-installatie geïnstalleerd. Deze installatie zorgt ervoor dat de crossbaan in droge perioden vochtig genoeg blijft. Naast veiligheid, kunnen we duurzaamheid ook afvinken bij de club. De nieuwe sproei-installatie wordt namelijk door zonnepanelen gevoed, dat is wel zo duurzaam!

Hulp dankzij jou!

En het mooie is, deze maatregelen heeft de club onder andere kunnen uitvoeren dankzij jou! MX-Masterplan heeft tot nu toe een financiële bijdrage van € 40.000 kunnen uitkeren aan de club. In 2024 kunnen we dankzij jou en de geldende spelregels de club nogmaals financieel ondersteunen.