Klagende buurman niet in zijn recht: gemeente trekt vergunning van De Prikkedam niet in!

Goed nieuws voor De Prikkedam! De crossclub heeft namelijk al enige tijd te maken met een ‘’klagende buurman’’. Helaas had deze man het voorzien op de crossclub en heeft bij de gemeente geklaagd.

Het doel van de buurman was de crossclub permanent te sluiten. Echter, met de juiste vergunningen gaat dit niet lukken. De gemeente en omgevingsdiensten hebben namelijk na onderzoek geconcludeerd dat De Prikkedam aan alle vereisten voldoet om open te blijven en gaat dan niet in op het verzoek de vergunning in te trekken.

 

Bewustheid voor vergunningen vergroten

Vanuit het MX-Masterplan hebben we De Prikkedam in dit traject mede kunnen ondersteunen en groeit onze eigen kennis en ervaring. Tevens hebben we dankzij jullie hulp de club ook op financieel gebied ondersteunt en kunnen voorzien van € 30.000

De casus van De Prikkedam geeft dan ook een sterk signaal af naar andere clubs om zich bewust te blijven van het hebben van de juiste vergunningen. Sta je als club ‘’in het rood’’, dan kan een ‘’boze buurman’’ ook wel eens het einde van jouw bestaansrecht betekenen.

Het mooie nieuws haalde ook de plaatselijke krant. Lees het verhaal hier: https://nieuweooststellingwerver.nl/dorpen/Geen-intrekking-vergunningen-crossterrein-Prikkedam-28694353.html