Nieuwe communicatiemiddelen voor het MX-Masterplan


In onze uitingen hebben we ons voornamelijk gericht op de website en nieuwsbrieven via de e-mail. Onze e-mailnieuwsbrieven worden dan ook goed gelezen. Maar liefst 60% van de licentiehouders leest de nieuwsbrief. In de wereld van marketing wordt dit beschouwd als een zeer positieve “opening rate” of openingspercentage.

Aan de andere kant moeten we erkennen dat we hierdoor nog steeds 40% van onze licentiehouders niet bereiken met onze e-mailberichten. Daarom hebben we besloten om onze aanwezigheid uit te breiden en meer zichtbaar te worden op en via andere kanalen.

 

Het communicatieplan

We zijn van plan om onder andere korte video’s te delen waarin we laten zien wat we hebben bereikt in samenwerking met verschillende crossclubs. We geloven namelijk dat successen gedeeld moeten worden. En deze successen kunnen we alleen mogelijk maken dankzij jou!

Daarom is het voor ons van groot belang om de inspanningen en de resultaten die clubs boeken met jouw hulp beter te communiceren en zichtbaarder te maken. Jouw bijdrage als rijder is van onschatbare waarde om de motorcross voort te laten bestaan. Doen we NX, geen MX!

Benieuwd? Binnenkort meer!