Nieuwe website en meer nieuws!

Na twee jaar vol maatregelen lijkt het eindelijk weer een ‘normaal’ motorsportseizoen te worden. De eerste mooie evenementen zijn al gedraaid en de banen liggen er prachtig bij in het vroege lenteweer van de afgelopen weken.

En niet alleen staan we aan het begin van het seizoen, maar ook aan het begin van de eerste concrete projecten binnen het MX-masterplan. Graag praten we je daarover bij, want dat is even geleden, maar ondertussen zaten we niet stil.

 

Stichting MX-masterplan

Voor de uitvoering van het MX-masterplan wordt een stichting opgericht. De statuten hiervoor zijn voorbereid. Binnenkort hopen we het bestuur van de stichting bekend te kunnen maken. Twee projectmedewerker reeds met de clubs aan de slag om samen de vervolg stappen in kaart te brengen.

 

Projecten

Door adviesbureau Peutz is een uitgebreide inventarisatie en analyse van de vergunningen van circuits gemaakt. Naar aanleiding daarvan zijn we met meerdere clubs in gesprek. De vervolgstappen en inzet wordt met de crossclub besproken en na een akkoord van een betrokken club en van de stichting kunnen we per direct aan de gang. De voortgang van de projecten staat vermeld onder de projectenpagina van het MX-masterplan.

 

Website

Een tijdelijke variant van MX-masterplan.com is vervangen door deze gloednieuwe website. Hier worden de komende weken nog verdere aanpassingen aan gemaakt.

 

Zo ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Heb je ideeën, vragen of opmerkingen over het MX-masterplan, laat dit ons dan weten via info@mx-masterplan.com.