Nieuwe website en meer nieuws!

Binnen MX-Masterplan staan we niet stil. Zo hebben we onlangs onze gehele website vernieuwd, versturen we met regelmaat nieuwsbrieven en staat het bestuur van MX-Masterplan altijd klaar voor rijders en clubs. Benieuwd naar de stichting, projecten en de website? We praten je graag even bij over onze projecten, nieuwsupdates en werkwijze.

Stichting MX-masterplan

Voor de uitvoering van het MX-masterplan is een stichting opgericht. Het bestuur zet zich met veel passie in om ervoor te zorgen dat de motorcross in Nederland blijft voortbestaan. MX-Masterplan staat dicht bij de clubs en is continu met ze in gesprek om hen te ondersteunen bij de legalisering, veiligheid en verduurzaming.

Meer weten over ons? Lees meer!

 

Projecten

Zoals reeds bekend, is door adviesbureau Peutz een uitgebreide inventarisatie en analyse gemaakt van de vergunningen van de circuits. Naar aanleiding hiervan zijn we met meerdere clubs in gesprek. De vervolgstappen en inzet worden met de crossclub besproken en na akkoord van de betrokken club en stichting kunnen we per direct aan de gang.

Meer weten? Met regelmaat geven we updates over onze projecten. Deze updates zijn te lezen op de nieuwspagina of via onze nieuwsbrief.  Lees meer!

 

Website

MX-Masterplan staat voor transparantie. In het kader hiervan doen we er alles aan jou, als bezoeker van deze website, van zo veel mogelijk informatie te voorzien. Zo ben jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws en recente ontwikkelingen.

Heb je ideeën, vragen of opmerkingen over het MX-masterplan, laat dit ons dan weten via  info@mx-masterplan.com.