Over ons

Onze stichting MX-Masterplan wordt gedreven door de passie van individuen die zich inzetten voor het voortbestaan van de clubs en deze prachtige sport.

Binnen onze organisatie bewaken we voortdurend de ontwikkelingen en lopende acties bij crossclubs. We zijn voortdurend in gesprek met clubs, bieden advies, ondersteunen hen bij vergunningaanvragen en het implementeren van veiligheidssystemen. Bovendien helpen we clubs samen met een coach om duurzamer te worden. Dit alles met als doel om steun te creƫren en de sport te legaliseren. Wij zijn vastbesloten om jouw club te laten voortbestaan. Bij MX-Masterplan geldt: doen we NX, geen MX!

Mocht je vragen hebben, stuur ons dan een e-mail via: Info@MX-Masterplan.com

 

Het bestuur

Het bestuur van het MX-Masterplan is in het najaar van 2022 samengesteld. Het doel van het bestuur is om elke crossclub op consistente wijze te ondersteunen. Het bestuur heeft gezorgd voor een weloverwogen beleid, duidelijke richtlijnen en heldere werkafspraken, waardoor we uitvoerend op het terrein de motorcrossclubs de juiste ondersteuning kunnen bieden. We streven ernaar om een gestroomlijnde en professionele aanpak te hanteren, zodat elke crossclub kan blijven bestaan met de steun van MX-Masterplan.