Over ons

MX-Masterplan gezichten

Het MX-Masterplan is veelal achter de schermen bezig met jouw favoriete crossclub.
De start voor het MX-Masterplan is gemaakt door het expertteam en daar zijn we erg blij mee.
Er is al veel voorwerk gedaan met het doordenken van aandachtsgebieden en kaders van de ondersteuning van het MX-Masterplan naar crossclubs.

De gezichten vanuit het MX-Masterplan die de motorcrossclubs ondersteunen vanaf medio 2022 .

Links: Roel Witteveen (projectmedewerker)
Rechts: Arthur Breukelaar (programmamanager)

 

Roel is als stagiaire doorgestroomd vanuit de KNMV en bij het MX-Masterplan zich sterk maakt voor bewaken van alle lopende acties bij crossclubs waarvan de club en het MX-Masterplan gezamenlijke inspanningen verrichten.

Arthur is een bekend gezicht in de motorsport. Hij rijdt offroad ritten, enduro’s, crost, trialt en rijdt rally’s. Daarnaast is er ook nog een racemotor in beeld dus zolang er een motor te gebruiken is, is Arthur tevreden.

Arthur is vooral in gesprek met de crossclubs met betrekking tot advisering van de juiste vergunningsaanvragen, veiligheidssystemen en de verduurzaming.
De laatste informatie is dus altijd bij deze mannen op te halen.
Zijn er vragen, stel ze dan via Info@MX-Masterplan.com en je krijgt spoedig antwoord.

MX-Masterplan bestuur

Het samenstellen van het MX-Masterplanbestuur + het opstellen van de statuten heeft zijn beslag gekregen in het najaar van 2022.

Uitgangspunt is dat iedere crossclub op eenduidige wijze geholpen wordt. Het bestuur van het MX-Masterplan heeft gezorgd dat het beleid doordacht is, de spelregels geformuleerd zijn en de werkafspraken helder zijn zodat de mannen in het veld de motorcrossclubs de juiste ondersteuning kunnen bieden.

 

Binnenkort komt er een foto van ons bestuur op deze pagina.

Het bestuur bestaat uit: