Veiligheid

Voordat er een veiligheidssysteem wordt aangeschaft en geplaatst, gaat MX-Masterplan in gesprek met de betreffende club. Samen wordt er gekeken naar de wensen, mogelijkheden en het juiste plaatsingsmoment.

Na lang onderzoek, hebben we op dit moment vier oplossingen die goed toepasbaar zijn als veiligheidssysteem voor een motorcrossbaan. Binnen deze oplossingen kunnen clubs nog diverse keuzes maken. Om een veiligheidssysteem aan te bieden dat goed bij de club past, gaan we samen met de leverancier en club om tafel.

Tevens wordt er gekeken naar welk bedrag MX-Masterplan kan doneren t.a.v. het systeem. Over het algemeen ondersteunt MX-Masterplan de club voor 50%, tot een maximum van €25.000.

Het MX-Masterplan heeft meer ook voor veiligheid en daarom is deze categorie uitgebreid. Crossclubs komen in aanmerking voor een deel vergoeding van sproei-installatie en ook stootkussens. Daarmee vergroten wil MX-Masterplan de veiligheid vergroten voor rijders en baancommissarissen.

 

Succesverhalen

Momenteel zijn, dankzij het ondersteuningsprogramma van MX-Masterplan en jouw steun, een aantal veiligheidssystemen succesvol in gebruik genomen. Uiteraard doen we er alles aan om meerdere banen te voorzien van een veiligheidssysteem.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kijk dan op onze nieuwspagina voor meer informatie en actualiteiten. Lees meer!

Overzicht