Verduurzaming

Om de verduurzaming bij een club op te pakken, werkt MX-Masterplan samen met energiecoaches. Deze coaches zijn gratis voor de clubs. Gezamenlijk wordt er gekeken welke acties er kunnen worden ondernomen voor verdere verduurzaming bij een club.

 

Werkwijze

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, wordt er door de coach een inventarisatie gemaakt. Hierop aansluitend maakt de coach een vrijblijvend adviesrapport. Per situatie kan de club bekijken welke aanpassingen mogelijk zijn. Dit kan het kantinegebouw tot het hele crossterrein betreffen.

 

De coach is tot en met het beoordelen van de offerte volledig kosteloos!

 

Duurzaamheid en motorcross

Bij MX-Masterplan geloven we sterk in de harmonie tussen motorcross en de natuur. Onze focus ligt op duurzaamheid als een mindset. Door aandacht te besteden aan verduurzaming, creƫren we niet alleen een positief effect op onze omgeving, maar het kan ook bijdragen aan het verkrijgen van essentiƫle vergunningen.

Bij MX-Masterplan zijn we voortdurend in gesprek met diverse partijen om nieuwe manieren van verduurzaming te ontdekken. Denk hierbij aan samenwerkingen met fabrikanten van elektrische motoren en energieleveranciers voor het opwekken en opslaan van groene energie. De ontwikkelingen op het gebied van groene stroom en elektrisch rijden zijn niet meer weg te denken in onze moderne samenleving. Daarom stimuleren wij deze vooruitgang en streven ernaar om rijders uiteindelijk de mogelijkheid te bieden om elektrisch te rijden en op te laden.

Bij MX-Masterplan gaan passie voor motorcross en zorg voor de natuur hand in hand. Samen werken we aan een duurzame toekomst, waarin we onze sport kunnen beoefenen met respect voor onze omgeving.

Overzicht