Vergunningen

Het MX-Masterplan ondersteunt ten aanzien van vergunningstrajecten bij vele clubs. Het betreft hier een mix van omgevingsvergunningen. Denk hierbij aan het actualiseren van o.a. de huidige omgevingsvergunning, verruiming van openingstijden, aanvraag van aanpassingen aan de kantine en een aanpassing aan een toegangsweg. Allemaal zaken die totaal verschillend zijn maar noodzakelijk zijn om een juiste en actuele omgevingsvergunning te bezitten.

We hebben het dus over een mix van omgevingsvergunningen en deze bevinden zich ook altijd in verschillende fasen waardoor we iedere club kunnen helpen. Bij de één ondersteunen we nog in een onderzoeksfase en bij de ander is het wachten om het laatste akkoord van de gemeente.

Het MX-Masterplan ondersteunt de motocrossclubs financieel voor 75% in de vergunningstrajecten als het gaat om facturen van adviseurs en juristen. Als er vanuit de gemeente opschortende voorwaarden geëist worden dan vergoeden wij dit voor 50%.

Het bestuur van jouw favoriete cross club kan verdere actuele informatie verschaffen als je daarom vraagt.

Periodiek is er een mail aan rijders en clubs en op de MX-Masterplan site van de afgeronde vergunningstrajecten door het MX-Masterplan.

Overzicht